Kivennapaseuran tiedottaminen uudistuu

Kivennapaseuran kesällä 2017 kihuissa valittu uusi hallitus järjestäytyy vuoden 2018 alussa ja aloittaa toimintansa. Seuran tiedottaminen on myös valinkauhassa. Uudistuneen Kivennapalaisen ensimmäinen numero julkaistiin hiljattain. Pohdinnassa on myös, miten seura tulee näkyville Karjalan Liiton uusiutuvilla sivuilla ja onko enää tarkoituksenmukaista ylläpitää seuran omia kotisivuja. Seuralla on nyt Facebookissa omat sivut, joiden kautta voi lonkeroitua sosiaalisen median syövereihin.

Itse jätän seuran hallituksen ja samalla luovun seuran itsenäisen kotisivuston ylläpidosta. Toistaiseksi jatkajaa tälle saralle seuran jäsenistöstä ei ole löytynyt. Jos olet kiinnostunut tuomaan kortesi kekoon Kivennapa-talkoisiin esimerkiksi kotisivujen teossa ja ylläpidossa, joko jatkamaan WordPress-pohjalta tai luomaan kokonaan uudet ja tuottamaan niihin sisältöjä, niin ota yhteyttä Raija Levoon seuran puheenjohtajaan.

Muuttokuorman pakkaamisen yhteydessä ja ennen ns. piuhojen irrottamista koneista, olen siivonnut kotisivuilta sen aineiston, joka on ollut upotettuna tai linkitettynä henkilökohtaisilta omakustanteisilla tileilläni eri palveluissa Google, VimeoPro, WordPressCom, Yandex ja erilaiset kuvapankit jne. Lisäksi karsin sivujen linkityksiä tietoturvan takia, mikäli ne jäävät pidemmäksi aikaa päivittämättä. Eli sivut näyttävät nyt hieman pelkistetyimmiltä. Runko ja pohjat ovat siis olemassa, jos joku haluaa työtä jatkaa WP-pohjalta.

Kiitos kiinnostuksesta ja kannustavasta palautteesta. Matka jatkuu.

RR