Kivennapaseuran ylimääräinen kokous 18.11.2017 Karjalatalolla Helsingissä

Kivennapaseuran ylimääräinen kokous järjestetään Helsingin Käpylässä Karjalatalolla lauantaina 18.11.2017 klo 16.00 alkaen. Kokouspaikkana on Karjalatalon Wärtsilä-sali ja aiheena on seuran sääntömuutosasia, jonka ensimmäinen käsittely oli seuran vuosikokouksessa Tampereella kihujen yhteydessä 5.8. Marraskuussa ilmestyvässä Kivennapalainen- lehdessä julkaistavan kokouskutsun yhteydessä kerrataan sääntömuutoskohdat.

Kokoukseen saapuva väki voi osallistua ennen kokousta Karjalatalolla järjestettäville pitäjä- ja sukumarkkinoille. Markkinat ovat avoinna lauantaina 18.11. klo 10-14. Niissä tehdään tutuksi luovutettua Karjalaa, sen pitäjiä, sukuja ja karjalaista kirjallisuutta. Pitäjä- ja sukuseurat esittelevät toimintaansa ja kauppaavat julkaisujaan.

Markkinoiden jälkeen klo 14 on vielä ennen kokousta mahdollista mennä Karjalatalolla katsomaan Metsäpirtissä syntyneestä runoilijasta ja iskelmäsanoittajasta Helena Eevasta kertovaa Rakkaus ja sota -dokumenttielokuvaa. Elokuvan kesto on 90 minuuttia ja pääsymaksu on 10 euroa, Karjala-kortilla 5 euroa. Lipunmyynti alkaa puoli tuntia ennen esitystä. (Elokuvan esitystieto Karjalan kunnaat – lehdestä 13.9.2017, ilmoituksen mukaan muutokset ovat mahdollisia, elokuvan lippuvaraukset ennakkoon Karjalan Liiton toimistosta p. 09 7288170)

Seuran hallitus

Artikkelikuva: Toimi Kaukosen arkisto / Kivennapaseura