Etusivu » Kivennapalainen-lehdelle kunniamaininta Vuoden karjalainen lehtikuvakilpailussa

Kivennapalainen-lehdelle kunniamaininta Vuoden karjalainen lehtikuvakilpailussa

Kivennapalainen-lehdelle on myönnetty kunniamaininta Karjalan Liiton jäsenseuroilleen järjestämässä lehtikuvakilpailussa. Vuoden karjalainen lehtikuvakilpailun 2023 voittajaksi on valittu Vpl. Pyhäjärvi-lehden ”Juhlat kutsuvat myös nuoria” -kuva. Kuvan on ottanut Pirjo Kuisma. Kuvakilpailun aiheena oli ”karjalainen ilo”.

Kivennapalainen-lehden joulukuun 2023 numeron kansikuva sai kilpailussa kunniamaininnan. Lehden kannessa on kuva Sydämen arkeologia -elokuvan näyttelijä Asta Virtasesta. Hänellä on kädessään kuva isoisoisoäidistä Martasta. Elokuvassa etsitään nuorten omia juuria ja erityisesti karjalaisia juuria ja niiden merkitystä nuorille. Kunniamaininnan saaneen kuvan on ottanut Veijo Ruotanen.

Kilpailuun voivat osallistua Karjalan Liiton jäsenyhdistykset ja jäsenet vuoden mittaan karjalaisissa pitäjä- ja sukulehdissä julkaistuilla kuvillaan. Palkintojenjako toimitettiin Karjalan Liiton lehtiseminaarin päätteeksi Karjalatalolla lauantaina 3.2.2024. Onnittelut voittajille!

Henkilö, jolla on kädessään kuva.
Kivennapalainen lehden kansikuva joulukuu, 2023. Sydämen arkeologia dokumenttielokuva. Kuva: Veijo Ruotanen.


Sydämen arkeologia dokumenttielokuva ohjaajan esipuheella on julkaistu kaikkien vapaasti katsottavaksi YouTubessa.


Lisätietoja dokumentista:
Dokumentti YouTubessa
Lisätietoja kuvaaja Veijo Ruotasen sivuilla
Opiskelijoiden tervehdys Kivennapaseuran sivuilla
Theatrum Olga -opiskelijateatteri Facebookissa
Kivennapa-Säätiön kotisivut

Julkaistu 5.2.2024
Toimittaja ja julkaisija: Riitta Taarast
i

Asiasanat