Etusivu » Ilmoittaudu mukaan Viipurin Lauluveikkojen laulukurssille

Ilmoittaudu mukaan Viipurin Lauluveikkojen laulukurssille

Viipurin Lauluveikot järjestää maaliskuussa 2024 laulukurssin, Kuorokurssi Finlandian, joka on suunniteltu sekä lauluharrastustaan aloittaville että kuoromusiikin perusteista kiinnostuneille. Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet aktiivisen kuoroharrastuksen aloittamiseen.

Kuoro laulamassa frakit päällä.

Viipurin Lauluveikot Tulenkantajat 125-vuotiskonsertti

Innostava ja monipuolinen ohjelmisto tekee laulutekniikan, nuotinlukemisen ja stemmalaulun oppimisesta sekä helppoa että viihdyttävää. Lisäksi oppimista auttaa kurssin aikana syntyvä kurssikuoron yhteishenki. Kurssille osallistuu myös Viipurin Lauluveikkojen vakituisia laulajia.

Laulettava ohjelmisto on suomalaista musiikkia. Saamme nauttia kurssin aikana niin tutuista kansanlauluista, klassisen musiikin merkkiteoksista kuin rakastetuimmista radiohiteistä. Yksiäänisten harjoitusten lisäksi kurssilla päästään kokeilemaan myös neliäänistä laulamista.

Kurssin opettajana toimii musiikin maisteri Ilkka Aunu, joka työskentelee Viipurin Lauluveikkojen taiteellisena johtajana. Aunu on toiminut opettajana aikaisemmin muun muassa Suomen Mieskuoroliiton ja Helsingin Työväenopiston kursseilla.

Kurssin harjoituspäivät:
– 2.3.2024 klo 12-14, Stadin Yhteisötalo Käpylä, Pohjolankatu 3-5, Helsinki
– 9.3.2024 klo 12-14, Viipurin Lauluveikkojen toimisto, Karjalatalon 3. kerros, Käpylänkuja 1, Helsinki
– 16.3.2024 klo 12-14, Stadin Yhteisötalo Käpylä, Pohjolankatu 3-5, Helsinki

Kurssin hinta on 30 €, jolla katetaan kurssimateriaalin kulut. Kurssimateriaali jaetaan ensimmäisen harjoituspäivän yhteydessä.

Ilmoittautuminen mukaan 25.2.2024 mennessä osoitteeseen: viipurinlauluveikot@gmail.com.

Kerro kurssista lähipiirillesi – toivotamme osallistujat lämpimästi tervetulleiksi!

Parhain terveisin,
Viipurin Lauluveikot
Seppo Salonvaara
gsm. 050 5517740
tiedottaja@vlv.fi

Julkaistu 19.2.2024

Asiasanat