Etusivu » Kivennapaseuran myynnissä olevat tuotteet

Kivennapaseuran myynnissä olevat tuotteet

Kivennapaseuran myynnissä olevia tuotteita voi tiedustella Raija Levolta (levoraija@gmail.com tai gsm. 0500 515022). Tuotteita on myös myynnissä kihuissa ja eri tapahtumissa, joihin seura osallistuu.

Kirjamainos2_sp

Kivennapa kestää -pitäjäkirja

Hinta: nyt 10 eurolla (+ postituskulut)
Karjalan Liitolta 2008 kunniamaininnan saanutta kirjaa on vielä saatavilla. Kirja tehtiin, kun aiemmat pitäjähistoriat olivat enää saatavissa vain antikvariaateista ja Kivennapaa haluttiin tarkastella uudemman polven näkökulmasta. Kirjoittajina on 27 asiantuntijaa useilta elämän alueilta. Kirja on erinomainen tietolähde Kivennavan pitäjästä kivennapalaisten jälkikasvulle.

Kaiken keskellä yksin
J. A. Maunu koulumiehenä, tutkijana ja Kivennavan kirkkoherrana

Hinta: nyt 10 eurolla (+ postituskulut)
Kivennapaseura julkaisi vuonna 2012 elämäkerran Kivennavan viimeisestä kirkkoherra J. A. Maunusta: ”Kaiken keskellä yksin”. Kirjoittaja on piispa (emeritus) teologian tohtori Kalevi Toiviainen. Kirja kertoo Kivennavan viimeisen vakinaisen kirkkoherran urasta koulumiehenä, tutkijana ja Kivennavan kirkkoherrana samalla se kuvaa mielenkiintoisesti ajan aatteellista kuohuntaa suurlakkoineen, vallankumouksineen ja sotineen linkittyen Kivennapaan. Maunu tuli Kivennavan seurakuntaan vuonna 1907.


Airi Hoffrenin tarinoita Kivennavan Lainojalta – muistoja pienen tytön silmin

Hinta: 10 euroa (+ postituskulut)
Teos sisältää Airi Hoffrenin, o.s. Taponen, ihastuttavia lapsuudenmuistoja 1930-luvun alkuvuosilta Kivennavan Lainojalta. Airin (1928-2020) tarinat on kirjoitettu kivennavan murteella. Pieni kirja sisältää myös kuvia, murresanojen selitysliitteen sekä tietoja lapsuusmustojen kirjoittajasta. Kirjan ovat toimittaneet Airi Hoffrenin serkun tyttäret Mari Meriläinen ja Riitta Taarasti. Kirja on julkaistu myös pdf-versiona vapaasti verkosta luettavaksi.
Kirjan pdf-versio
Lue lisää kirjasta Kivennapaseuran blogissa julkaistusta artikkelista


Kivennavan isännänviiri

Hinta: 70 euroa
Kivennavan isännänviiri viestii juurista. Viirin yläosassa on Kivennavan perinnevaakuna. Vaakunan punainen sulautuu viirissä karjalaiseen puna-musta- yhdistelmään. Kooltaan viiri on 50 x 400 cm ja se soveltuu parhaiten 8 – 10 metrin salkoihin. Sen materiaalina on kudottu mattapintainen polyesterikangas. Viiri on valmistettu Pälkäneen Aitoossa.


Pöytästandaari

Hinta: 45 euroa


Surunvalitteluadressi

Hinta: 10 euroa     

Myynnissä on lisäksi Kivennavan pitäjäkartta vuodelta 1939 hintaan 10 euroa sekä vuosittain julkaistava Kivennapa-kalenteri.

KYLÄKIRJOISTA
Monet kyläkirjat ovat myyty loppuun ja pääosasta on jäljellä enää yksittäisiä kappaleita.