Etusivu » Kivennapaseuran myynnissä olevat tuotteet

Kivennapaseuran myynnissä olevat tuotteet

Kirjamainos2_sp

Kivennapa kestää- pitäjäkirja nyt 10 eurolla (+ postituskulut). Karjalan Liitolta 2008 kunniamaininnan saanutta kirjaa on vielä saatavilla. Kirja tehtiin, kun aiemmat pitäjähistoriat olivat enää saatavissa vain antikvariaateista ja Kivennapaa haluttiin tarkastella uudemman polven näkökulmasta. Kirjoittajina on 27 asiantuntijaa useilta elämän alueilta. Kirja on erinomainen tietolähde Kivennavan pitäjästä kivennapalaisten jälkikasvulle.

Kaiken keskellä yksin, Kivennavan viimeisen kirkkoherran J.A. Maunun elämänkerta nyt 10 eurolla (+ postituskulut). Kivennapaseura julkaisi 2012 elämäkerran J. A. Maunusta: ”Kaiken keskellä yksin”. Kirjoittaja on piispa (emeritus) teologian tohtori Kalevi Toiviainen. Kirja kertoo Kivennavan viimeisen vakinaisen kirkkoherran urasta koulumiehenä, tutkijana ja Kivennavan kirkkoherrana samalla se kuvaa mielenkiintoisesti ajan aatteellista kuohuntaa suurlakkoineen, vallankumouksineen ja sotineen linkittyen Kivennapaan. Kivennavan seurakuntaan Maunu tuli vuonna 1907.

Kivennavan isännänviiri 70 €

Kivennavan isännänviiri viestii juurista. Viirin yläosassa on Kivennavan perinnevaakuna. Vaakunan punainen sulautuu viirissä karjalaiseen puna-musta- yhdistelmään. Kooltaan viiri on 50 x 400 cm ja se soveltuu parhaiten 8 – 10 metrin salkoihin. Sen materiaalina on kudottu mattapintainen polyesterikangas. Viiri on valmistettu Pälkäneen Aitoossa.

Pöytästandaari 45 €

Surunvalitteluadressi  10 €     

Lisäksi on myynnissä Kivennavan pitäjäkartta vuodelta 1939 hintaan 10 euroa sekä vuosittain julkaistava Kivennapa-kalenteri.

Tuotteita voi tiedustella Raija Levolta (levoraija@gmail.com tai mp. 0500 515022). Tuotteita on myynnissä kihuissa ja eri tapahtumissa, joihin seura osallistuu.

KYLÄKIRJOISTA

Monet kyläkirjat ovat myyty loppuun ja pääosasta on jäljellä enää yksittäisiä kappaleita.