Etusivu » Tietoa Kivennapaseuran kotisivuista

Tietoa Kivennapaseuran kotisivuista

Kivennapaseuran kotisivuille on koottu tietoa Kivennapaseurasta ja Kivennavasta. Sivuilla julkaistaan myös Uutisia ja tiedotteita, haastatteluja ja bloggauksia.

Puun palasia, joista yksi on sydämenmuotoinen.
Tervetuloa Kivennapaseuran kotisivuille! Kuva: Mari Meriläinen.

Kivennapaseuran nykyiset sivut julkaistiin 12.5.2022. Sivut on tehty aiempien sivujen tapaan WordPressilla. Kotisivujen teknisen ja visuaalisen uudistuksen on tehnyt Virve Huikuri oppilastyönä osana opintojaan Saimaan ammattiopisto Sampossa. Virven tukena uudistuksessa toimi uudistustyöryhmä, jossa olivat mukana Raija Levo, Riitta Taarasti ja Helena Tapper.

Kotisivujen tietosisällöistä huolehtivat yhdessä Kivennapaseuran hallituksen ja viestintätoimikunnan jäsenet ja mukana on myös lukuisa joukko Kivennavan harrastajia ja tietäjiä. Artikkelisarjoja toimittaa Riitta Taarasti. Tervetuloa lukemaan, verkostoitumaan ja pitämään yllä yhdessä muistoa ja kulttuuria myös Kivennapaseuran kotisivulla ja somessa:
– Kivennapaseuran kotisivut (ylläpitäjänä Riitta Taarasti)
– Kivennapaseura Facebookissa (ylläpitäjinä Raija Levo, Helena Tapper ja Riitta Taarasti)
– Kivennapaseura X:ssä (ylläpitäjänä Riitta Taarasti)
Kivennapaseura Karjalan Liiton sivuilla (ylläpitäjänä Riitta Taarasti)


Jos haluat julkaista bloggauksen, tulla mukaan haastattelusarjaan tai sinulla on artikkeli-, tietosisältö- tai sivuston kehittämisideoita, niin ole rohkeasti yhteyksissä!
Yhteystiedot
Kotisivujen julkaisutiedote
Uutiset ja tiedotteet -artikkelipaikalla
Kivennapaseuran haastattelussa -sarja
Kivennapaseuran blogi