Etusivu » Virtuaalinen kotiseutumatka Terijoelle -tapahtuma 18.3. Järvenpäässä

Virtuaalinen kotiseutumatka Terijoelle -tapahtuma 18.3. Järvenpäässä

Kivennavan eteläinen naapuri Terijoki on tuttu monelle Kivennavalle kotiseutumatkoja tehneelle. Terijoen kylä kuului Kivennavan pitäjään aina vuoteen 1909, jolloin se itsenäistyi omaksi pitäjäkseen. Suvuissa on varmasti paljon yhteisiä muistoja Kivennavalta ja Terijoelta.

Mustavalkoinen kuva, jossa vesistö, metsäostä tantaa ja poutapilvinen taivas.
Rantakuva Terijoelta. Etelä-Karjalan museo. Kuvaaja Terijoen Kirjakauppa, 1934.

Vinkkinä Terijoki-Seuran talvitapahtuma ”Virtuaalinen kotiseutumatka Terijoelle”, joka järjestetään 18.3.2023 alkaen klo 13 Järvenpään Seuratalolla (Kartanontie 20, 04410 Järvenpää).

Tilaisuudessa näytetään vanhoja matkavideoita ja kuullaan kertomuksia niin kulttuuri- kuin sotahistoriamatkoilta. Tapahtumassa myös skannataan vanhoja matkakuvia ja kerätään haastattelemalla muistelmia matkoilta.

Mikäli sinulla on kuvia tai tarinoita Terijoen kotiseutumatkoilta, voit lähettää ne Terijoki-Seuralle sähköpostilla: nina.sevon(at)koti.fimnet.fi

Terijoki-Seuran tarkoituksena on toimia entisen Terijoen kunnan alueella asuneiden ja heidän jälkeläistensä sekä Terijoesta kiinnostuneiden henkilöiden keskinäisenä yhdyssiteenä. Seura vaalii Terijoen muistoa, tekee toiminnallaan tunnetuksi Terijokea ja tallettaa Terijoen historiaan liittyviä kulttuuriarvoja. 

Lisätietoja:

Terijoki-Seuran sivut


Julkaistu 29.1.2023

Asiasanat