Etusivu » Karjalainen joulukonsertti Hämeenkylän kirkossa 15.12.2023 klo 19

Karjalainen joulukonsertti Hämeenkylän kirkossa 15.12.2023 klo 19

Karjalainen joulukonsertti tuo karjalaissäveltäjien musiikin ja rakastetuimmat joululaulut Hämeenkylän kirkkoon. Loistelias akustiikka, lämmin karjalainen henki ja kuorolaulu solistivieraiden värittämänä tekevät konsertti-illasta vaikuttavan elämyksen. Saamme nauttia urkusolisti Hanna Seppäsen taiturillisesta soitosta, jonka vivahteikkaisiin sointiväreihin kuuluvat niin romanttiset sulosoinnut kuin jämäkät sointupatsaat.

Karjalainen joulukonsertti


Tämän vuoden Karjalaisessa joulukonsertissa karjalaisuus on suuressa roolissa käkisalmelaisen Erkki Melartinin ja pielisjärveläisen Heino Kasken sävelhelmien myötä. Lisäksi karjalaiset sointivärit kohtaavat ranskalaisen adventtimusiikin ja rakastetuimpien suomalaisten joululaulujen kanssa. Konsertin johtavat Ilkka Aunu ja Aarni Hyökki.

Karjalainen joulukonsertti järjestetään perjantaina 15.12.2023 klo 19 Vantaalla Hämeenkylän kirkkossa, osoitteessa Auratie 3.

Liput 20 €, 12-vuotiaat ja nuoremmat ilmaiseksi


Liput ja lisätietoja:
Viipurin Lauluveikkojen tapahtumat
Viipurin Lauluveikkojen kotisivut

Hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa toivottaen,
Seppo Salonvaara, Viipurin Lauluveikot

Asiasanat